Sivut

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Isän sanoin (rv 28): Ykköskenttä


Jonnan maha on kasvanut silminnähden suuremmaksi kuin omani ja Aakkoset ovat alkaneet liikkua todella runsaasti. Nyt voi isäkin tuntea pienten liikkeet ja todella jännittävää on nähdä kuinka mahan pinta liikkuu. Välillä kaikki kolme menee vasemmalle, välillä oikealle, mutta yleensä kaikilla on oma suunta. Liikutaan yhtenäisesti ja hakeudutaan dynaamisesti vapaaseen tilaan, tehokasta hyökkäyspeliä niin kuin ykköskentän kuuluu. En minäkään pysty sanomaan pelkästä mahan liikkeestä kuka on syöttämässä ja kuka laukomassa. Pelkkiä arvailuja sen pohjalta mitä edellisessä ultrassa olen nähnyt ja liikkeen määrän perusteella pelataan erittäin aktiivista ylivoimaa.

Jonna jo kirjoittikin todetusta raskausdiabeteksesta ja totta kai se oli aluksi pelottava asia kuulla, onhan kysymyksessä kuitenkin riskiraskaus. Jonna suhtautui minun mielestäni todella hienosti asiaan ja sillä aikaa kun Jonna tutki lehtiartikkeleja ja selvitti mitä raskausdiabetes todella on, niin minä jo heitin jääkaapista kaikki semmoiset mitä ei mainittu neuvolan ruokavalio-ohjeessa roskiin. Jonna mittailee sokeriarvoja kotona ja minä luen jokaiset tuoteselosteet kaupassa tarkasti. Jotenkin ajattelen sen niin, että ei sitten kumpikaan syödä semmoista mitä Jonna ei syö, eikä tuo terveellisempi ruokavalio minullekaan ole lainkaan pahasta.

Lääkärikäynnillä synnytysaikataulua hieman väljennettiin, eli synnytys olisi rv 32-34. Tays:ssa ensimmäinen käynti on rv:lla 30. Koska aikaa taas onkin ruhtinaallisesti, niin pesuhuoneen allaskaapin asennusta voidaan siirtää vielä eteenpäin, onhan se saatu jo kuljetettua osina pesuhuoneen välittömään läheisyyteen. Koirille on kerrottu tulevista perheen lisäyksistä, keskimmäinen on mustasukkainen Jonnan mahan saamasta huomiosta, vanhin kateellinen juoksuissaan ja nuorin ei vaan ymmärrä.

Lisäksi viime viikolla kummastelin minkä ihmeen takia heti alkuun pitäisi olla kolme lastenvahtia ja vielä ostettuna, mutta nyt on sitterit sun muut kummalliset jutut googletettu. Ja itseluottamus on kovasti taas nousussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti